SEMINARIS BEARN BLACK
 

Sessió amb Miquel Àngel Raió: BASTARDIES DE L'ÀUDIO-VISUAL


Preu: 60 euros
Dia: 27 de juny de 2015
Horari: De 10 a 13.30 (amb una pausa de mitja hora a les 11.30)
Mínim de 5 personas i un màximo de 10.

Qui?
Miquel Àngel Raió és realitzador i porta més de 20 anys al servei de la Imatge. Ha filmat spots de publicitat, documentals, ficcions curtes, programes tv, vídeo-dansa, vídeo-art i nombrosíssimes vídeo-projeccions per al teatre. També ha escrit i dirigit teatre amb Cia l’Aviador. En els darrers anys ha guanyat, entre d’altres, el Premi Teatre Principal de Texts Dramàtics, així com el Premi de la Crítica Catalana per al millor Disseny de Vídeo teatral. Caldria definir-lo com a professional polièdric. Ara bé, com ell mateix afirma “no es tracta d’un fet vocacional ni d’un valor interruptiu, sinó d’una recerca de la mateixa cosa encara que aquesta travessi diferents disciplines”. En l’àmbit de la pedagogia imparteix classes i tallers sobre cinema i imatge des de fa una desena d’anys.

 

Què?
En aquest seminari, el creador ens proposa indagar, submergir-nos, en el món de la imatge menys convencional, la que acabarà esdevenint vídeo-art, vídeo-dansa o vídeo-projecció. A partir d’exemples dels seus nombrosos treballs en la matèria i a partir d’exemples dels autors més inqüestionables, aprofundirà en el com arribar a un resultat profund i suggeridor. Com pensar o tractar les imatges perquè esdevinguin un món (autònom o complementari) ple de ressonància i ple de bellesa no evident. Es faran alguns exercicis i s’obrirà la sessió al diàleg i a la possibilitat de visionar materials dels participants.

 

 

 

La nostra intenció és oferir tots els serveis que les empreses relacionades amb la cultura necessitin i també ajudar als individus i col·lectius a dur a terme les seves necessitats en l’àmbit de les humanitats, la cultura, el periodisme i la fotogr

LOS SEMINARIOS DE BEARN BLACK
Desde Bearn Black una de nuestras máximas obsesiones ha sido contribuir al conocimiento. Y queremos hacerlo de una forma diferente, buscando la máxima calidad de nuestros profesores y a la vez un contacto extremadamente cercano con sus alumnos. El objetivo es poner al alcance de alumnos verdaderamente interesados en los procesos de escritura, edición y fotografía a grandes profesores en un encuentro muy próximo y privilegiado con sus alumnos, en grupos de trabajo pequeños (máximo 10 personas) y en un entorno agradable, nuestra oficina de Barcelona. En estos seminarios de tres horas y media de duración, intensivos, se pretende que los alumnos salgan con una gran cantidad de recursos prácticos para llevar a cabo sus proyectos, pero a la vez con un ánimo y un espíritu renovado, algo que sólo está al alcance de los buenos creadores.

Per fer la inscripció cal que ompliu la següent fitxa i ens l’envieu per correu electrònic: ballaruga1@gmail.com / carles@carlesdomenec.com.

El pagament s’ha de fer per transferència bancària al número de compte 2100-0863-24-0100953918 (de La Caixa).

FITXA:

Nom i cognoms
DNI
Edat
Taller o curs al qual us voleu matricularEl pago debe realizarse por transferencia bancaria al número de cuenta 2100-0863-24-0100953918 de La Caixa. Y es necesario que nos indiques NOMBRE, DNI, TELÉFONO o/y EMAIL y nombre del curso matriculado, en un correo electrónico a las direcciones carles@carlesdomenec.com / ballaruga1@gmail.com También nos puedes llamar: 695 186 793 (Sebastià Bennasar) o 639 350 584 (Carles Domènec)